button - www.hsg-relatiegeschenken.com

button - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  21-03-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Buttons

Een button is meestal gemaakt van metaal. Het is een accessoire dat je met behulp van een uitstekend pinnetje aan kledij kan bevestigen. Een button staat bekend als een verzamelobject. Vooral kinderen zijn dol op het verzamelen van buttons.

De button wordt ook wel eens benoemd als pin, badge of speldje.

In de jaren '80 was er een ware button-rage! Zo was de button met het smiley-gezichtje op bijna elke trui van een tiener te vinden. Deze smiley werd ook wel new-beat genoemd en kwam er gelijk met het begin van de elektronica-muziek. Later werd deze smiley ook voor andere buttons gebruikt: zo waren er andere kleuren, andere uitdrukkingen (vb. buttons met een droevig gezichtje),...

HSG relatiegeschenken biedt u zeer voordelig buttons aan, die in grootte kunnen variëren tussen 25 millimeter en 75 millimeter. Ook zijn er buttons beschikbaar die beschikken over een extra functie, zoals een spiegel of een flesopener.

De button is ook verkrijgbaar met een rozette. Deze button wordt vaak gebruikt bij prijsuitreikingen en dergelijke. Ook deze buttons zijn bij HSG relatiegeschenken verkrijgbaar.

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=Buttons

 

Trefwoorden: Badge, Button, Buttons, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken