dagagenda - www.hsg-relatiegeschenken.com

dagagenda - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  28-03-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Agenda

Een dagagenda is een agenda die u dagelijks kunt gebruiken om u dagelijkse gebeurtenissen er in te noteren. Een dagagenda is wel te vergelijken met een schoolagenda die ook dagelijks ingevuld moet worden. Een dagagenda geeft u zo een duidelijk overzicht van uw afspraken per dag. Ook vindt u in de meeste dagagenda’s een week- en maandkalender terug, wat u een duidelijk overzicht biedt.

In deze drukke tijden is een dagagenda dan ook een uitermate geschikt relatiegeschenk. Met een dagagenda kunt u ervoor zorgen dat uw klanten hun dag beter kunnen inplannen. Dagagenda’s zijn er in alle kleuren en maten en u kan ze laten bedrukken met uw logo. Voor het bestellen van een dagagenda kan u terecht bij een medewerker van HSG Relatiegeschenken.

Een dagagenda wordt meestal gebruikt als relatiegeschenk om tijdens het eindejaar aan relaties en werknemers te geven. De bedrukte dagagenda is daarom een zeer gegeerd eindejaarsgeschenk! Bestel uw dagagenda echter wel op tijd. Voor een offerte voor de dagagenda en alle opties, kunt u hier onder een vrijblijvende offerte aanvragen.

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=dagagenda

 

Trefwoorden: Agenda, Dagagenda, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken,