dienblad - www.hsg-relatiegeschenken.com

dienblad - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  28-03-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Dienblad

Een dienblad is een vlakke plaat (rond, vierkant of rechthoekig), waarmee bijvoorbeeld drank kan vervoerd worden. Een dienblad wordt vaak gebruikt in café's, bistro's en restaurants, aangezien er veel meer glazen en flesjes mee vervoerd kunnen worden, dan wanneer deze met de handen moeten worden gedragen.

Het dienblad kan in verschillende vormen, maten en modellen bestaan. Het meest voorkomende dienblad is het aluminium dienblad, dat u vaak bij café's tegenkomt. Andere modellen van het dienblad kunnen zijn: een houten dienblad met een staander, een opblaasbaar dienblad, een betegeld dienblad, enzovoort.

Een dienblad kan zeer mooi worden bedrukt, wat het dienblad uiterst geschikt maakt als relatiegeschenk. Wij, bij HSG relatiegeschenken bieden u een groot assortiment aan dienbladen, dat u kunt bekijken door bovenaan verder te klikken naar onze zoekpagina voor dienbladen.

Vindt u niet het dienblad dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor het dienblad aanvragen (zie onderaan).

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=Dienblad

 

Trefwoorden: Dienblad, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken