glasgravure - www.hsg-relatiegeschenken.com

glasgravure - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  04-04-2009
Trefwoorden: Glas, Relatiegeschenken, Relatiegeschenk

Een glasgravure is een gravure in glas. De eenvoudigste glasgravures zijn de 2-dimensionale glasgravures, zoals de gravures op een wijnglas. Hierbij zijn de mogelijkheden beperkt. Voorbeelden waarop deze glasgravure gemaakt kan worden zijn een wijnglas, een gewoon drinkglas, een glazen klok, een glazen fotokader, een glazen drankspel, enzovoort.

De 3D glasgravures zijn specialer en echt spectaculair om te zien! Er bestaan drie soorten glassculpturen, die hier onder verder worden besproken.

De eerste techniek omtrent 3D sculpturen is de laser technologie.

Met deze techniek wordt in het kristalglas een twee-of driedimensionale afbeelding gebrand. De mogelijkheden voor dergelijke 3D gravures zijn oneindig! Enkele voorbeelden zijn een auto, bedrijfsgebouw, en zelfs een beroep.

Er zijn diverse glasvormen beschikbaar voor deze 3D gravures, gaande van een sleutelhanger tot een 3D sculptuur van 25 cm!

De tweede vorm voor het creëren van glasgravures is de colour painting.

Hierbij wordt een full-colour afbeelding geprint, waarbij het glassculptuur transparant blijft. Dit zorgt voor een verbazingwekkend effect.

Er zijn diverse glasvormen beschikbaar voor deze glasgravures, die zelfs tot twee meter in de hoogte gemaakt worden!

Een laatste voorbeeld voor 3Dsculpturen is etched out.

Dit zijn kristalglazen gemodelleerd naar een bepaald object. Er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan de detaillering bij het ontwikkelen van deze handgemaakte sculpturen.

De 3D sculpturen zijn in het bijzonder geschikt voor een nieuw bedrijfspand. Zo kan een 3D-sculptuur tot twee meter gemaakt worden om uw inkomhal te verfraaien!

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=Glasgravure

 

Trefwoorden: 3dglas, Glas, Glasgravure, Glaswerk, Glaswerken, Gravure, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken,