gsm houder - www.hsg-relatiegeschenken.com

gsm houder - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  04-04-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Gsm

Uw gsm nergens te vinden? De oplossing is de gsm houder, waar u uw gsm altijd zult terugvinden. Een gsm houder is een houder waarin je je gsm kunt plaatsen. Er zijn verschillende vormen van de gsm houder.

De meest voorkomende gsm houder is de gsm houder met staander, die je bijvoorbeeld op je bureau kan plaatsen. Een dergelijke gsm houder kan een duur designmodel in staal zijn, maar evengoed een opblaasbaar plastic gsm houder.

De gsm houder kan ook voorkomen in een rugzak of een jas (opbergplaats). Deze gsm houder is zeer gemakkelijk wanneer je bijvoorbeeld een trek- of fietstocht gaat ondernemen. Nadeel is wel dat deze gsm houder meestal in het zicht zit en dus in het zicht springt voor dieven. Enkele tassen of jassen hebben de gsm houder echter binnenin, wat veel veiliger is. Wanneer u dan echter een telefoontje krijgt, kan het wel even duren vooraleer u uw gsm uit de gsm houder hebt kunnen halen.

Nog een andere vorm van gsm houder is de gsm houder als zakje. Dit zakje kan eventueel aan een lanyard (houwtouw) hangen, zodat u uw gsm altijd binnen handbereik hebt. Wanneer u de lanyard met gsm houder onder je t-shirt hangt, kan dit een zeer goede maatregel zijn tegen het stelen.

De gsm houder is excellent te gebruiken als relatiegeschenk, aangezien iedereen wel een gsm houder kan gebruiken. Ons assortiment aan gsm houders kan u bekijken door bovenaan verder te klikken naar onze zoekpagina. Hier kunt u dan ook een offerte aanvragen voor de gsm houder. Deze offerte zult u dan zo spoedig mogelijk toegestuurd krijgen. Wanneer u nog vragen heeft, kan u de medewerkers van HSG relatiegeschenken altijd contacteren.

Wenst u echter slechts één gsm houder of enkele gsm houders te bestellen, dan kan u terecht op onze World of Gifts website. Deze vindt u op http://www.worldofgifts.eu.

Vindt u niet de GSM houder die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de GSM houder aanvragen (zie onderaan).

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=GSM%20houder

 

Trefwoorden: Gsm, Gsm Houder, Gsm-houder, Houder, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken,