Kerstmis, nu al? Kelly Bronze bij www.hsg-relatiegeschenken.com

Kerstmis, nu al? Kelly Bronze bij www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  16-04-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Kerstmis

Kelly Bronze®

De KellyBronze is een origineel soort kalkoen. Het is sappig en vol van smaak. De structuur en de smaak van de KellyBronze zorgen ervoor dat uw diner een groot succes wordt.
De kalkoenen kunnen zich vrij bewegen in de weilanden, stoppelvelden en bosjes. Deze manier van het houden van de kalkoenen, zorgt ervoor dat dit kalkoenen ras zo’n groot succes is. ’s Nachts zoeken de kalkoenen beschutting in de open schuren bij de weilanden. Er is daar voldoende stro en verse lucht. Pas na enkele maanden is de KellyBronze volwassen. De kalkoenen worden droog met de hand geplukt. Daarna worden ze in een koeling gelagerd voor minstens 10 dagen. Hierdoor wordt er een nog vollere smaak bereikt. De hygiëne is uiterst hoog.

De kalkoen wordt per doos verpakt en bij u thuis afgeleverd.

Er zit een kookadvies bij elke levering. Ook zitten er tips en recepten van Mollie Kelly bij. Daarnaast zit er ook een Popup thermometer bij. Een DVD van Paul Kelly zit ook ingesloten.

Wat is nu de geschiedenis van de Kelly Bronze kalkoenen?

De familie Kelly houdt KellyBronze.
Ergens rond Danbury in Essex Engeland staan de farms van de familie Kelly.
Derek en Mollie Kelly passen samen met hun zoon Paul natuurlijke productiemethodes toe voor het houden van kal
koenen. Dit doen ze al meer dan 30 jaar. Het houden van de KellyBronze was eigenlijk bedoeld voor kerst.
Na een aantal jaar was het houden van de KellyBronze niet alleen maar bedoeld voor kerst, maar voor het hele jaar. Sinds 1983 brengt de familie de KellyBronze op de markt.
De KellyBronze worden steeds bekender, het is op dit moment zeker een marktleider in Engeland op het gebied van ‘’traditional farm-fresh market’’
In een speciale verwerkingseenheid wordt de KellyBronze verwerkt en geproduceerd voor de Engelse markt.

Kelly Bronze De KellyBronze is in Engeland een groot succes geworden. Paul Kelly besloot om in Europa te gaan zoeken naar gebieden waar de KellyBronze ook een groot succes kan gaan worden. Hij zocht naar omgevingen waarin de traditie van de KellyBronze zou passen. Paul Kelly vond de provincie Limburg. Deze provincie, heeft veel vergelijkingen met Danbury.
Vervolgens is er een plan gekomen om de KellyBronze te introduceren in Limburg. De KellyBronze gaat zich in boomgaarden, bosjes en weilanden ontwikkelen tot een kalkoenspecialiteit.


Uw eigen Kelly Bronze:

U kunt ook genieten van zo'n heerlijke kalkoen met Kerstmis.
Als u uw Kelly Bronze bestelt, voor eind mei, wordt er op 6 of 7 maanden tijd eentje voor u gekweekt. Onder de beste omstandigheden uiteraard.

Kelly Bronze is dan ook een onwaarschijnlijk goed relatiegeschenk. Beloon uw personeel, uw clienteel met dit (h)eerlijke geschenk.

De levering gebeurt enkele dagen voor Kerstmis, op de plaats van bestemming.

Trefwoorden: Kalkoen, Kerstmis, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken