magneet - www.hsg-relatiegeschenken.com

magneet - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  30-05-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Gadget

Een magneet of een permanente magneet is een object dat uit zichzelf magnetisme vertoont. Magnetisme is de aantrekkende kracht die de magneet op ijzeren, aluminium en nikkel voorwerpen heeft.

Een magneet heeft niet alleen een aantrekkende kracht maar ook een afstotende kracht. De reden daar van is dat een magneet twee magnetische plaatsen heeft. Die plaats waar de magnetische werking het sterkst is noemen we de polen van een magneet. Een van deze polen noemen we de noordpool omdat bij vrij draaibare magneten de pool zich naar het noorden richt. De andere pool van de magneet noemen we de zuidpool.

Oorspronkelijk werden magneten van staal gemaakt. Op de dag van vandaag gebruikt men allerlei metaalmenging om een magneet te maken zoals ijzer, nikkel, aluminium, kobalt, mangaan en koper. Ook keramische stoffen worden bij het maken van een magneet toegevoegd, zoals bariumoxide en ijzeroxide.

Wij bieden u deze magneten als relatiegeschenk aan omdat ze in alle kleuren en vormen bestaan. Onze magneten zijn helemaal niet duur: u kunt zo hoog en zo laag als u wilt in de prijsklasse gaan. U kunt magneten bovendien laten bedrukken hoe u maar wil.

Er bestaan ook verschillende magnetische artikelen, zoals een magnetisch rekenmachine, een magnetische klok, magnetisch latje,…

Bovenaan kunt u klikken om naar onze zoekpagina voor magneten te gaan. Daar kunt u in onze collectie alle soorten magneten bekijken. Onderaan kunt u verder klikken en zo een vrijblijvende prijsofferte aanvragen voor een magneet.

 

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=Magneet

 

Trefwoorden: Gadget, Give-away, Magneet, Magneetjes, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken