make-up spiegel - www.hsg-relatiegeschenken.com

make-up spiegel - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  30-05-2009
Trefwoorden: Make-up, Relatiegeschenken, Relatiegeschenk

Een make-up spiegel is een klein spiegeltje dat gebruikt wordt wanneer make-up dient aangebracht of bijgewerkt te worden. De make-up spiegel kan echter ook nog voor andere dingen worden gebruikt, dingen waar een spiegeltje voor nodig zijn.

Er bestaan verschillende formaten van de make-up spiegel, alsook is de make-up spiegel verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er bestaat het type make-up spiegel dat u zelf dient vast te houden, maar ook de make-up spiegel die u op tafel kunt plaatsen (wat handiger is).

Meestal zijn de make-up spiegels gemaakt in een klein formaat, zodat alleen het gezicht zichtbaar is in de spiegel. Het materiaal waarin de make-up spiegel is vervaardigd is meestal kunststof.

Bij HSG Relatiegeschenken kunt u de make-up spiegel bestellen en deze eventueel dan ook nog laten bedrukken met het logo van uw bedrijf of vereniging. Zo worde de make-up spiegel een originele give-away. Bovenaan kunt u het assortiment aan make-up spiegels bekijken en onderaan kunt u een offerte aanvragen voor de make-up spiegel. De vrijblijvende offerte voor de make-up spiegel wordt u dan zo snel mogelijk toegestuurd.

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=Make-up%20spiegel

 

Trefwoorden: Gadget, Give-away, Make-up, Make-up Spiegel, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken, Spiegel,