manicure set - www.hsg-relatiegeschenken.com

manicure set - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  30-05-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Gadget

Een manicure set is een set, waarin zich artikelen bevinden waarmee je een manicure kunt uitvoeren. Voorbeelden van dergelijke artikelen uit een manicure setje zijn een schaar, een nagelknipper, een nagelvijl, een pincet, een bokkenpootje, enzovoort.

Vooral vrouwen hebben een dergelijke manicure set in hun handtas en/of bij hun thuis. Een manicure set is vaak een tasje, gemaakt van echt of imitatieleder. Ook kunststof wordt soms gebruikt als omhulsel voor de manicure set. De manicure set bestaat er in zeer goedkope versies, maar ook in luxe setjes.

Als relatiegeschenk is de manicure set zeer interessant. De manicure set kan bedrukt worden met het logo van uw bedrijf. Bovenaan kunt u verder klikken op "Zoek naar manicure setjes" en zo kunt u uw favoriete manicure set uitkiezen. Wanneer u nog vragen heeft over een manicure set, kunt u altijd een van onze medewerkers contacteren.

Vindt u niet de manicure set die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de manicure set aanvragen (zie onderaan).

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=Manicure%20set

 

Trefwoorden: Gadget, Give-away, Manicure Set, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken