massage set - www.hsg-relatiegeschenken.com

massage set - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  30-05-2009
Trefwoorden: Massage, Relatiegeschenken, Relatiegeschenk

Masseren en aanrakingen zijn een noodzaak voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Reeds lang wordt het steeds duidelijker hoe belangrijk lichamelijk contact is voor het emotioneel, verstandelijk en fysiek functioneren van de mens (zowel bij kinderen, volwassenen als ouderen). Lichamelijk contact werkt preventief tegen stress. Een massage is daarom een zeer goed idee bij het bestrijden van stress. Op het lichaam bevinden zich honderden punten die elk in verbinding staan met de organen, de spieren en delen van het zenuwstelsel. Door deze punten te beïnvloeden (via massage) kunnen de verbonden delen van het lichaam beter functioneren.

Een massage set is een set vol massage producten. Voorbeelden van dergelijke massage artikelen in een massage set zijn onder andere: een massage roller, massage warmtepads, massage olie, badzout, kaars, massage sticks, een massage tool, enzovoorts. Een massage set kan in een mooi tasje zitten (plastic of stoffen).

Als relatiegeschenk kunt u een massage set geven. De massage sets uit ons assortiment kunt u bekijken door op bovenstaande link verder te klikken naar de zoekpagina. U kunt ook altijd uitleg vragen over een massage set bij een van onze medwerkers.

Vindt u niet de massage set die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de massage set aanvragen (zie onderaan).

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=Massage%20set

 

Trefwoorden: Gadget, Give-away, Massage, Massage Set, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken