memobord - www.hsg-relatiegeschenken.com

memobord - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  06-06-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Geschenken

Een memobord is vast en zeker één van de leukere relatiegeschenken die u aan uw relaties kunt schenken. Een memobord is een geschenk dat erg geapprecieerd zal worden, aangezien een memobord altijd van pas komt.

Bij HSG relatiegeschenken vindt u het memobord in alle kleuren, materialen en maten. Zo hebben we magnetische memoborden, maar ook de verouderde memoborden gemaakt van kurk zijn nog steeds beschikbaar bij ons. Een memobord kan ook gepersonaliseerd worden met het logo van uw bedrijf of vereniging. Ook kunt u een memobord verkrijgen met een magnetische fotokader of een memobord met een ingebouwde weekplanner.

U kunt bovenaan verder klikken naar onze zoekpagina voor ons assortiment aan memoborden. Zit het memobord wat u zoekt niet bij dit assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze medewerkers staan steeds tot uw dienst!

Vindt u niet het memobord dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een memobord aanvragen (zie onderaan).

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=Memobord

 

Trefwoorden: Gadget, Geschenk, Geschenken, Gift, Memobord, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken, Schrijfbord