mobiele telefoonhouder - www.hsg-relatiegeschenken.com

mobiele telefoonhouder - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  06-06-2009
Trefwoorden: Telefoon, Relatiegeschenken, Mobiel

Een mobiele telefoonhouder is een houder waarin je je mobiele telefoon (gsm) kunt plaatsen. De mobiele telefoonhouder bestaat er in verschillende modellen.

De meest voorkomende mobiele telefoonhouder is de mobiele telefoonhouder met een staander, die je bijvoorbeeld op je bureau kan plaatsen. Een dergelijke mobiele telefoonhouder kan een duur designmodel in staal zijn, maar evengoed een opblaasbaar plastic item.

De mobiele telefoonhouder kan ook voorkomen in een rugzak of een jas (opbergplaats). Dit is zeer gemakkelijk wanneer je bijvoorbeeld een trek- of fietstocht gaat ondernemen. Nadeel is wel dat deze mobiele telefoonhouder meestal in het zicht zit en dus in het zicht springt voor dieven. Enkele tassen of jassen hebben de mobiele telefoonhouder binnenin, wat veel veiliger is. Wanneer je dan echter een telefoontje krijgt, kan het wel even duren vooraleer je je gsm in je handen hebt.

Nog een andere vorm van mobiele telefoonhouder is de mobiele telefoonhouder als zakje. Dit zakje kan eventueel aan een lanyard (houwtouw) hangen, zodat je je gsm altijd binnen handbereik hebt. Wanneer je de lanyard met mobiele telefoonhouder onder je t-shirt hangt, kan dit een zeer goede maatregel zijn tegen het stelen.

Vindt u niet de mobiele telefoonhouder die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de mobiele telefoonhouder aanvragen (zie onderaan).

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=Mobiele%20telefoonhouder

 

Trefwoorden: Gadget, Mobiel, Mobiele Telefoonhouder, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken, Telefoon, Telefoonhouder