mp3-speler - www.hsg-relatiegeschenken.com

mp3-speler - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  06-06-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Gift

Een mp3 speler is een apparaat waarmee je muziek kan afspelen. Meestal gaat het hier om het muziekformaat mp3, maar de meeste apparaten kunnen ook WMA- en AAC-bestanden afspelen. Sinds een paar jaren is de mp3 speler sterk in prijs gedaald en is de opslagcapaciteit sterk toegenomen. De fysieke afmetingen van de mp3 speler zijn ook sterk teruggebracht, zodat de mp3 speler gemakkelijk mee te nemen is.

Om de mp3-bestanden op de mp3 speler te plaatsen, heb je een computer nodig. Mp3-bestanden kan je downloaden op het Internet of je kan liedjes op cd omzetten in mp3-bestanden. De opslagcapaciteit van de mp3 speler kan variëren tussen de 64kb tot zelfs 20 Gb en meer!

De mp3 speler kan nog beschikken over speciale functies, zoals een FM radio, interne geluidsboxen, een USB aansluiting, enzovoort.

De mp3 speler is een leuk relatiegeschenk! HSG relatiegeschenken biedt je mp3 spelers aan die je naar genoegen kunt bedrukken. Voor een prijsofferte kan je ons altijd bellen of e-mailen. Wanneer je een enkele mp3 speler wenst aan te kopen, kan je terecht op onze webshop http://www.worldofgifts.eu.


http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=MP3-speler

 

Trefwoorden: Gadget, Gift, Mp3, Mp3 Speler, Mp3-speler, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken