nekkoord - http://www.hsg-relatiegeschenken.com

nekkoord - http://www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  04-07-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Gift

Een nekkoord is een lint dat aan de nek wordt gedragen. Het nekkoord wordt gebruikt om je GSM, oortelefoon, MP3-speler of sleutels aan te hangen. Synoniemen voor nekkoord zijn "houwtouw", "keycord", "neklint", "sleutelkoord" of het allen bekende "lanyard".

Het materiaal waarvan het nekkoord is gemaakt is meestal polyester. De sluiting van het nekkoord kan verschillende vormen hebben, zoals een karabijnhaak, een rollerclip of een veiligheidssluiting.

Het nekkoord wordt steeds vaker gebruikt als reclameproduct. Vooral op beurzen en festivals wordt het nekkoord aan veel standjes uitgedeeld.

Bij HSG relatiegeschenken kan u het nekkoord in alle pms-kleuren verkrijgen, al dan niet met uw bedrijfslogo of tekst naar keuze erop. Het nekkoord kan bedrukt worden of ingewoven. Vooral deze tweede techniek levert een zeer mooi effect voor het nekkoord.

Vindt u niet het nekkoord die u zoekt op onze zoekpagina (bovenaan), dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een nekkoord anvragen (zie onderaan).

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=Nekkoord

 

Trefwoorden: Gadget, Gift, Koord, Nekkoord, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken