Relatiegeschenken bij www.hsg-relatiegeschenken.com

Relatiegeschenken bij www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  15-03-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn geschenken die worden gegeven door de werkgever van een bedrijf aan zijn relaties. Soms geeft de werkgever ook relatiegeschenken aan zijn werknemers (bijvoorbeeld met Kerstmis: kerstpakketten).

Relatiegeschenken kunnen ook give-aways of premiums zijn. Give-aways als relatiegeschenken zijn artikelen die gewoon worden weggegeven. Meestal gaat het hier om goedkope relatiegeschenken, zoals aanstekers, balpennen, ijskrabbers, enzovoorts. Premiums daarentegen kunnen ook bestaan uit één van de vorige producten, maar hier gaat het om relatiegeschenken die bij andere producten worden cadeau gedaan. De premiums als relatiegeschenken dienen eigenlijk als een soort korting, maar in plaats van de korting krijgt de klant dan relatiegeschenken (premiums) dus.

Duurdere artikelen worden gegeven aan goede relaties. Voorbeelden van dergelijke relatiegeschenken zijn lederen documentenmappen, reistassen, luxe balpennen, wijnaccessoires, enzovoorts.

Welke relatiegeschenken u ook wilt, ze kunnen (bijna) altijd bedrukt worden door het logo en/of de adresgegevens van uw bedrijf. HSG relatiegeschenken is dé specialist wanneer het gaat om het aankopen van relatiegeschenken. Voor meer informatie, een gratis en vrijblijvende prijsofferte, of om een afspraak te maken, kan u ons altijd telefonisch of via e-mail contacteren. Wij staan steeds tot uw dienst!

Bovenaan kunt u verder klikken naar onze zoekpagina, waar u ons groot assortiment aan relatiegeschenken kunt bekijken. Vindt u de relatiegeschenken niet naar uw keuze? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en zij zullen u verder helpen, zodat u uw favoriete relatiegeschenken snel in huis hebt.

Vindt u niet de relatiegeschenken die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor relatiegeschenken aanvragen (volg de link)

Klik hier om naar de site van HSG Relatiegeschenken te gaan!

Trefwoorden: Relatiegeschenken