Secretaressedag - www.hsg-relatiegeschenken.com

Secretaressedag - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  04-04-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Secretaressedag

Secretaressedag is dé ideale gelegenheid om de secretaresse en/of secretaris eens een schouderklopje te geven voor hun inzet en prestaties. Af en toe een bedankje, complimentje of attentie houden de motivatie en werkijver op peil. Daarom is secretaressedag een uitstekend moment om uw secretaresse extra te bedanken.

Secretaressedag is een dag die jaarlijks wordt gevierd op de derde donderdag van april. Wie is nu eigenlijk de ideale secretaresse? Dit is degene die altijd klaarstaat voor de baas, de collega's, de zakenrelateies, ... Eén keer per jaar worden de secretaresses en secretarissen geprezen voor hun prestaties.

Wat kunt u nu uw secretaresse cadeau doen met deze secretaressedag? Bij HSG relatiegeschenken zal u zeker vinden wat u zoekt! De medewerkers van HSG relatiegeschenken kunnen u ook verder helpen bij uw zoektocht naar een cadeau voor secretaressedag. Neem gerust contact op. Bovenaan kunt u ook nog surfen naar de zoekpagina om zo al onze relatiegeschenken te bekijken die u kunt gebruiken als cadeau voor secretaressedag.

Een originele manier om iemand te bedanken.

Een conservenblik met de tekst "Bedankt" gevuld met 600 gram gemengde drop. Een leuke attentie om iemand te bedanken. Het geheel is verzendwaardig verpakt in een kartonnen doosje.

Vanaf 100 stuks is het mogelijk om een "eigen" wikkel te laten maken, voorzien van uw eigen logo, tekst of bericht.
Of het nou voor Secretaressedag of gewoon een bedankje is voor de prestaties. Dit Chocotelegram® zal altijd in goede aarde vallen!

Met 21 chocolade blokjes (3 rijen van 7) is de tekst 'Bedankt voor je inzet!' gevormd. Het Chocotelegram® is verpakt in een rode geschenkverpakking en een fraaie (verzend)omdoos.

Trefwoorden: Bedankje, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken, Secretaressedag