Relight

Afdrukken

Is Relight incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kruisstraat 32 , 5502 JE Veldhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Relight

Relight maakt van karton iets prachtigs
Onder het label Relight, zijn onze prachtige kartonnen lampen te verkrijgen. We ontwerpen en produceren lampenkappen, staande lampen en tafellampen van karton. Deze worden volledig vervaardigd uit (gerecycled) karton. De lampen worden met uiterste zorgvuldigheid met de hand in Nederland in eigen fabriek geproduceerd.

Ook maken wij graag producten volledig op maat en naar wens van de klant.

Naast de collectie verlichting van Relight is er ook een collectie met 3D objecten. Deze producten zijn verkrijgbaar in karton en hout.

De 3D objecten worden in de computer in lagen verdeeld en klaargezet zodat deze erna met een lasersnijmachine uitgesneden kunnen worden. Vervolgens worden de objecten met de hand in elkaar gezet.

Kartonnen producten worden brandvertragend behandeld en houten producten worden voorzien van een blanke lak.

Heeft u zelf een fantastisch idee voor een speciale lamp, 3d model of wilt u een 3d model laten maken, misschien wel een eigen “3d zelfportret”, neem dan contact op en misschien staat uw eigen object of zelf ontworpen lamp binnenkort bij u in de huiskamer of op het kantoor.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Veldhoven Noord-Brabant

Is Relight in Kruisstraat 32, Veldhoven Noord-Brabant 5502 JE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Lichtplan diensten in Veldhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veldhoven Lichtplan per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veldhoven Noord-Brabant, 5502 JE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229331]