Sanders Autobedrijf C

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kruisstraat 107 , 5502 JD Veldhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Sanders Autobedrijf C

Na jarenlang gewerkt te hebben bij Daf en Volvo personenauto’s, besloot Cor Sanders in 1987 voor zichzelf te beginnen met een autobedrijf. Door zijn ervaring met het merk Volvo is hij zich hier in gaan specialiseren. Eerst alleen, maar door de groei van het bedrijf was dit al snel niet meer mogelijk. Zoons Frank en Harm, beiden vanaf jonge leeftijd al betrokken bij het bedrijf, zijn inmiddels mede-eigenaar van dit familiebedrijf en vormen samen met hun vader een sterk team. Frank is door zijn opleiding als 1e monteur en APK-keurmeester vooral goed thuis in het technische gedeelte. Harm, die een opleiding aan het IVA (instituut voor autobranche en management) gevolgd heeft, neemt de commerciële kant voor zijn rekening.

Met een keuze uit zo'n 30 gebruikte Occasions heeft Autobedrijf Sanders vrijwel altijd een auto voor elk budget!

Service en garantie staan bij ons op de eerste plaats. Bij ons geen meeneemprijzen, internetprijzen of andere lokkertjes, maar gewoon een duidelijke prijs waarbij alles inbegrepen is. Zo weet u waar u aan toe bent, met de zekerheid van 6 maanden Bovag-garantie op elke auto (met een prijs boven 4500 euro). Natuurlijk krijgt iedere auto voor aflevering een onderhoudsbeurt volgens schema en een nieuwe APK, zonder dat hier afleveringskosten of kosten rijklaar maken voor worden berekend.

U kunt bij ons terecht voor: tweedehands personenwagen, reparatie en onderhoud, apk, zomerbanden en winterbanden. uw specialist in banden.

Ons bedrijf is in de ruime omgeving bekend.
Zo komen onze klanten uit: Veldhoven, Eindhoven, Best , Oirschot, Waalre, Eersel, Bladel, Knegsel en Vessem.
U kunt dus overal onze tevreden klanten tegen komen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Autobedrijf-Sanders-359489644065197/

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sanders Autobedrijf C in Kruisstraat 107, Veldhoven Noord-Brabant 5502 JD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Veldhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veldhoven Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veldhoven Noord-Brabant, 5502 JD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826619]