Sands Administratie en Belastingadvies

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Run 4209 A , 5503 LM Veldhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Sands Administratie en Belastingadvies

Wij zijn een kleinschalig administratie- en belastingadvieskantoor met vestiging te Veldhoven en te Susteren. Wij houden van een persoonlijke servicegerichte aanpak en kunnen u als ondernemer full service dienstverlening aanbieden op administratief en fiscaal vlak.
Daarnaast bedienen wij ook particuliere klanten op fiscaal vlak.

Voor zowel de particulier als de ondernemer houden wij ons ook bezig met vermogensplanning. Hierbij draait het niet zozeer om de omvang van het vermogen maar richten wij ons met name op uw wensen en bieden wij inzicht in uw huidige maar zeker ook uw toekomstige financiële positie!

Naast deze peilers richt ons kantoor zich ook op de fiscale gevolgen van echtscheidingen, waarbij het juridische gedeelte in overleg kan met advocaten en mediators.

Tot slot hebben wij diverse samenwerkingen met verzekerings- en hypotheektussenpersonen, alsmede contacten in de advocatuur en het notariaat, zodat u op alle vlakken bedient kunt worden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/sandsadministratie/
Twitter: https://twitter.com/StanleyPesik

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sands Administratie en Belastingadvies in De Run 4209 A, Veldhoven Noord-Brabant 5503 LM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Veldhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veldhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veldhoven Noord-Brabant, 5503 LM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815183]