Simac en Parkmobile Group BV richten joint venture op voor CheckMate

Door: Simac Techniek  16-02-2006
Trefwoorden: It, Gsm Parkeren

Op woensdag 15 februari hebben Simac en Parkmobile Group een overeenkomst getekend voor de oprichting van een joint venture waarbinnen het product CheckMate van Simac Business Applicaties verder zal worden ontwikkeld.
Door het bundelen van de kennis en producten van Simac en Parkmobile ontstaat de mogelijkheid om het product Checkmate ook buiten Nederland te introduceren.

Parkmobile heeft vestigingen en klanten in o.a. het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Griekenland en beschikt daarmee over een uitstekend verkoop- en distributienetwerk voor CheckMate. Verder verzekert de
samenwerking tussen Simac en Parkmobile de verdere evolutie van CheckMate en zal de nieuwste versie van CheckMate breder toepasbaar zijn, meer functionaliteiten bevatten en hardware en software onafhankelijk zijn.
Simac Business Applications (SBA) is een 100% dochter van Simac Techniek NV. SBA heeft een jarenlange ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen voor parkeerhandhaving, politiemeldkamers en mobiele data terminals.
Deze producten worden op de markt gebracht onder de naam CheckMate.

Parkmobile is de marktleider in Europa met betrekking tot de levering en exploitatie van innovatieve oplossingen voor elektronisch parkeren. Parkmobile biedt oplossingen voor o.a. GSM parkeren en web-based (parkeer)vergunningbeheer, digitale parkeerbewijzen voor vergunningen en ontheffingen op basis van kenteken, transponderkaarten en barcodes. Tevens biedt Parkmobile via haar centraal Parkeer Rechten Database Systeem de mogelijkheid om alle parkeerrechten centraal te
registreren voor handhaving en natuurlijk voor de consolidatie van financiële data en parkeertrend analyses en statistieken.

Trefwoorden: Gsm Parkeren, It,

Contact Simac Techniek

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share