Je Gezicht Spreekt Boekdelen 1-21 April in Veldhovense Bieb

Je Gezicht Spreekt Boekdelen 1-21 April  in Veldhovense Bieb van Veldhovense Teken En Schilderclub Met Verve

Door: Veldhovense Teken En Schilderclub Met Verve  06-02-2009

Portretten worden al eeuwen gemaakt: realistisch, geïdealiseerd of abstract. Het gezicht als spiegel van zijn wezen en zijn geschiedenis heeft kunstenaars in alle tijden uitgedaagd en geboeid.

In de geëxposeerde portretten, gemaakt door de leden en jeugdleden van De Veldhovense Teken- en Schilderclub “Met Verve” weerspiegelt zich de aard en eigenheid van de club, haar leden en haar docenten. Binnen de club staat vrijheid hoog in het vaandel. Leden kiezen zelf hun thema, tempo, materialen. Gekwalificeerde en ervaren docenten ervaren het ontwikkelingsproces.  

In het kader van de titel van de tentoonstelling zal elk portret gekoppeld worden aan een boek uit de collectie van de Openbare Bibliotheek Velhoven. De bezoeker wordt uitgenodigd dat boek mee te nemen.

Internet en fotografie speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de teken- en schilderkunst. Daarom zal de bezoeker tijdens de tentoonstelling een foto van zijn gezicht om te laten toveren.

Voor diegenen die op zoek zijn naar originele betaalbare kunst is een bezoek aan de expositie een optie. Ongestoord kunt u kennismaken enkele werken van verkopende leden van De Veldhovense Teken- en Schilderclub “Met Verve”.

Meer informatie op www.metverve.dse of mail [email protected]


Contact Veldhovense Teken En Schilderclub Met Verve

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share