Vrijhoeven Orthopedisch Centrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Run 4212 , 5503 LL Veldhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Vrijhoeven Orthopedisch Centrum

Vrijhoeven Orthopedisch Centrum is gespecialiseerd in het maken van orthopedische schoenen, semi orthopedische schoenen, werkschoenen op maat, aanpassingen aan (werk)schoenen, schoencorrecties, confectieschoenen in breedtematen, steunzolen, voetbedden en sportsteunzolen of inlays.
Tevens leveren wij therapeutisch elastische kousen, steunkousen, zowel armkousen als beenkousen. Ook meten wij bandages, bekkenbanden, sportbandages en braces aan en kunnen wij U van dienst zijn met loophulpmiddelen, stokken en krukken. Wij zijn erkend leverancier voor alle zorgverzekeraars en wij zijn erkend SEMH leverancier. Heeft U voetproblemen dan kunt U vrijblijvend een afspraak maken voor advies bij de orthopedisch schoenmaker.

Op afspraak kunt U bij ons terecht voor een gratis voetanalyse met bijbehorend advies. In ons looplab hebben wij de beschikking over de digitale footscan apparatuur.

Ook kunt U op afspraak terecht voor gratis doormeting van de aderen in Uw benen middels een LRR meting.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vrijhoeven Orthopedisch Centrum in De Run 4212, Veldhoven Noord-Brabant 5503 LL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Veldhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veldhoven Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veldhoven Noord-Brabant, 5503 LL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3756918]