Quickstra in het zonnetje

Quickstra in het zonnetje van Quickstra

Door: Quickstra  18-06-2008
Trefwoorden: Open Dag, Meeneemheftrucks, Kijk- En Doedag

Zaterdag 24 mei 2008, stond het servicebedrijf voor meeneemheftrucks Quickstra aan de Textielweg in Culemborg in het zonnetje. Niet alleen vanwege het prachtige weer, maar ook vanwege de vele activiteiten en festiviteiten welke zij die dag samen met de klanten vanuit heel Nederland hebben beleefd en gevierd.
Na en korte speech van de directeur W. Kikstra, was de première van een pas afgeronde korte bedrijfsfilm: ‘De Kooi Aap en zijn Familie’. Hierin onder meer aandacht voor het feit dat het alweer 30 jaar geleden is dat de serviceverlener voor meeneemheftrucks, beter bekend als Kooi Apen, startte in Culemborg.


Vanaf een zonnig Culemborg direct door naar Spanje
In een gezellige informele sfeer zijn een aantal nieuwe producten getoond en op het buitenterrein werd gestreden om de eerste plaats voor de 5e Nederlandse Kampioenschappen Kooi Aap Behendigheid 2008. De wedstrijd met drie spelonderdelen, uitgevoerd met meeneemheftrucks, is gewonnen door Andre Heuvelman van Verdouw Bouwproducten. Behalve de wisselbeker ontving de winnaar een reischeque voor een Weekend Barcelona voor 2 personen.


Al met al kan Quickstra terugkijken op een zeer geslaagde dag.
De bedrijfsfilm is te bekijken op www.quickstra.nl

Trefwoorden: Kijk- En Doedag, Meeneemheftrucks, Nederlandse Kampioenschappen Kooi Aap Behendigheid, Open Dag, Quickstra,