Bosch Bouw- en Timmerbedrijf vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Hoefse Weg 19 21 , 5512 CH Vessem, Noord-Brabant
Eersel, Kempen

E-mail

Over Bosch Bouw- en Timmerbedrijf vd

Wanneer U overweegt om meerwaarde (wooncomfort, leefruimte) aan uw woning toe te voegen, of aan nieuwbouw denkt, dan zult U op zoek gaan naar de juiste experts. Wij, van Bouwbedrijf van den Bosch te Vessem, leveren ouderwets kwaliteitswerk, maar denken beslist eigentijds, vooral als het gaat om moderne materialen en technieken. Bouwbedrijf van den Bosch is flexibel door een niet te groot team van gemotiveerde vaklieden en een “thuisfront” dat zorgt dat afspraken nagekomen worden.

Wij zijn actief in nieuwbouw, renovatie, onderhoud en verbouw. Uiteraard vertalen wij daarbij uw eisen en inzichten naar een dragelijk kostenplaatje. Tevens is Bouwbedrijf van den Bosch aangesloten bij Bouwgarant.

Bouwbedrijf van den Bosch heeft veel ervaring met de bouw van woningen. Met name in de vrije sector hebben wij onze sporen verdiend. Wij realiseren standaardwoningen en projecten op maat. Volledig naar de wensen van de opdrachtgever. Een andere steensoort, grotere ramen of toch een extra muur: U heeft het voor het zeggen. Voor een huis dat aan al uw woonwensen voldoet, bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Vessem Noord-Brabant

Is Bosch Bouw- en Timmerbedrijf vd in De Hoefse Weg 19 21, Vessem Noord-Brabant 5512 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Vessem Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vessem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vessem Noord-Brabant, 5512 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820323]