Dierenhotel en Kennelbouw Molenzicht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vlierdenseweg 228 , 5756 AD Vlierden, Noord-Brabant
De Peel, Deurne

E-mail

Over Dierenhotel en Kennelbouw Molenzicht

Bij onze voorraad paardenboxen, hondenrennen, nachthokken, werpkisten en diverse vindt u wat u nodig heeft om uw paard of huisdier een veilig en comfortabel onderkomen te bieden. We hebben scherpe prijzen voor goed materiaal.

Kom ook eens een kijkje nemen in ons diervriendelijke dierenhotel. Sinds 1980 zijn wij voor vele een vertrouwd adres. Het is een echt familiebedrijfje. Als kind hielp mijn vrouw Rianne al altijd met de katten te verzorgen en ik hielp ook graag mee. We hebben samen destijds cursussen gevolgd en onze vakbekwaamheids- en middenstandsdiploma gehaald om dit mooie bedrijf van mijn schoonvader over te nemen. Hij loopt hier nog regelmatig rond en komt nog graag een kopje koffie drinken. Sinds 1998 hebben wij het bedrijf overgenomen en doen dit met veel plezier.
U kunt ten alle tijden een afspraak maken om vrijlijvend een kijkje te komen nemen.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Dierenhotel-en-Kennelbouw-Molenzicht-246074199081715/

Categorieën: Pet Boarding

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Vlierden Noord-Brabant

Is Dierenhotel en Kennelbouw Molenzicht in Vlierdenseweg 228, Vlierden Noord-Brabant 5756 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Wassen diensten in Vlierden Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlierden Wassen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlierden Noord-Brabant, 5756 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823401]