Swinkels Asbestverwijdering/Sloopwerken Gebr

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hazeldonkseweg 11 , 5756 PA Vlierden, Noord-Brabant
De Peel, Deurne

E-mail - Geen ingevoerd

Over Swinkels Asbestverwijdering/Sloopwerken Gebr

Sinds de oprichting van Gebr. Swinkels in het begin van de jaren tachtig zijn wij uitgegroeid naar een onderneming die gespecialiseerd is in cultuurtechniek, weg- en waterbouw en grond- en sloopwerken. Het bedrijf bestaat uit een dynamisch team van kundige mensen met vestigingen te Vlierden, Asten en Belfeld.

Cultuurtechniek.

Dit betreft het onderhoud van plantsoenen, gazons, sport-velden, alsook van recreatie- en natuurgebieden. Tot onze opdrachtgevers behoren gemeenten, natuur- en recreatie-beheerders, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Defensie.

Weg- en waterbouw.

Deze werkzaamheden omvatten het aanleggen van verhardingen, wegen en overige infrastructuur.

Grondwerken.

Voor het uitgraven en egaliseren staan machines ter beschikking die een hoge productie mogelijk maken, waarbij gebruik wordt gemaakt van accurate meetinstrumenten.
Ook leveren wij alle soorten zand en grind.

Transport.

Ook verzorgt Gebr. Swinkels diversen soorten transporten, o.a. van zand en grind. Te denken valt dan aan kipper-, container- en diepladertransport.

Sloopwerken.

Alles van bouwkundige aard kan door Gebr. Swinkels worden gesloopt. Hiervoor staat vakkundig personeel en een adequaat machinepark ter beschikking. Beperking van overlast is vanzelfsprekend, evenals bevordering van optimale veiligheid van uitvoerenden, omwoners en passanten.

Puinrecycling.

Het terugbrengen van stoffen in de kringloop dient zowel het milieu als de economie. Om deze reden zijn wij attent op het behoud van bruikbare grondstoffen en recycling. Veel materialen zijn voor hergebruik geschikt te maken zoals steen- en betonpuin ten behoeve van wegverharding en in een grovere fractie als fundering bij wegenaanleg op bepaalde bodemtypes. Voor dit doel beschikken wij over een puinbreek-installatie en een zeefinstallatie.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Asbestos Removal

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Swinkels Asbestverwijdering/Sloopwerken Gebr in Hazeldonkseweg 11, Vlierden Noord-Brabant 5756 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Vlierden Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlierden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlierden Noord-Brabant, 5756 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827018]