Statie Fysiotherapie De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Statie 6 , 5251 DK Vlijmen, Noord-Brabant

E-mail

Over Statie Fysiotherapie De

Voor een goede gezondheid en welzijn is het van belang om zowel fysiek, emotioneel en mentaal “in beweging” te zijn. Door allerlei verschillende oorzaken kunnen we uit balans raken en ons unieke vermogen om te bewegen verliezen.
Uitgangspunt is dat het lichaam nooit iets ‘zomaar’ doet – zwelling, pijn, bewegingsbeperking – het is niet voor niets; het zijn functionele aanpassingen van het lichaam. Daarbij is het lichaam in de meeste gevallen goed in staat de problemen zelf op te lossen. In sommige gevallen lukt dit niet en dan ontstaat de hulpvraag waarmee u bij ons binnen komt.
Ook bepaald gedrag ontstaat niet voor niets. Gedachten en emoties spelen hierbij een grote rol. Dit betekent dat een bepaalde houding of beweging nooit als ‘fout’ beoordeeld zal worden. Het is hooguit minder doeltreffend of kost teveel energie. Dit vraagt inzicht in het proces wat gaande is. Uitleg hierover is een wezenlijk onderdeel van de behandeling.
Wij zien onszelf dan ook als begeleiders - wij lopen als het ware een stukje met u mee op de weg naar herstel. Basisgedachte hierbij is dat u, met ons samen, een verantwoordelijkheid draagt om tot een succesvol resultaat te komen, ieder vanuit zijn eigen deskundigheid.

Fysiotherapie De Statie heeft ook een tweede locatie. We zijn ook actief in cardio-fitnesscentrum Total Fit aan de De Hoge Heide 2 in Vlijmen (Vliedberg).

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/fysiodestatie/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Statie Fysiotherapie De in De Statie 6, Vlijmen Noord-Brabant 5251 DK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Vlijmen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlijmen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlijmen Noord-Brabant, 5251 DK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816989]