Yoga Bioresonantie PSYCH-K en NEI Therapie M van Son

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Marijnenlaan 9 , 5251 SB Vlijmen, Noord-Brabant

E-mail

Over Yoga Bioresonantie PSYCH-K en NEI Therapie M van Son

Mijn praktijk heet 'Ananda' en betekent in het Sanskriet 'Gelukkig zijn'. Dit is waar ieder mens naar verlangt en ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het vergroten van dit levensgeluk. 'Gelukkig zijn ' ervaar je als er een goede balans is tussen lichaam, geest en ziel, de drie aspecten van ons Zijn. Mijn doel is om deze balans te herstellen d.m.v. coaching en therapie. Ik werk hierbij met NEI-therapie, EMDR,regressie, Bioresonantie, talentencoaching, de MIR-Methode, Mindfulness,yoga, Quantum-Touch en NAET(allergiebehandeling).
Als lichaam, geest en ziel volledig in balans zijn dan kan onze levensenergie weer onbelemmerd doorstromen en ben je in de 'flow' van het leven. Dan pas kan er vertrouwen in en overgave aan het leven zijn. Je bent volledig in het hier en nu, je voelt je vrij, geniet van het leven en leeft je potentieel. Je ervaart moeiteloosheid en geluk. Er is een gezond evenwicht tussen de moeilijkheidsgraad van je activiteiten en je capaciteiten (je talenten). Dit gaat echter niet vanzelf maar kun je leren door inzicht te krijgen in jezelf en je bewust te worden van je kwaliteiten, je belemmeringen en hoe je hiermee omgaat. Hierbij wil ik je graag begeleiden.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Yoga

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Yoga Bioresonantie PSYCH-K en NEI Therapie M van Son in Marijnenlaan 9, Vlijmen Noord-Brabant 5251 SB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Vlijmen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlijmen Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlijmen Noord-Brabant, 5251 SB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815284]