Meubelfabriek De Linde

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jochem de Wildstraat 3 , 5408 RT Volkel, Noord-Brabant
Maaskant, Uden

E-mail

Over Meubelfabriek De Linde

In 1988 is Hans van der Linden als meester-meubelmaker gestart als zelfstandig ondernemer. Vanaf 1992 wist hij met veel inzet Meubelfabriek De Linde landelijk op de kaart te zetten. Hiermee creëerde hij een stevige basis voor een zeer mooi bedrijf.

Op 1 Januari 2011 hebben Nicky van Schijndel en Tom van der Linden Meubelfabriek De Linde overgenomen. Deze twee jonge ondernemers zetten met veel enthousiasme het bedrijf voort. Nicky van Schijndel houdt zich vooral bezig met de productie en Tom van der Linden stuurt de verkoop en administratie aan.

Na de overname is de collectie van De Linde flink uitgebreid met o.a. bedbodems, matrassen, toppers en kussens. Het kleine aanbod aan zorgbedden is ook flink uitgebreid. Door de collectie te vergroten profileert De Linde zich als een totaalconcept op slaapgebied. Dit alles in combinatie met de mogelijkheid tot alle soorten van maatwerk maakt De Linde een fabrikant waar je niet omheen kunt.

Het gehele team van Meubelfabriek De Linde staat ervoor dat u een kwaliteitsmeubel naar eigen wensen geleverd krijgt in een zo kort mogelijke levertijd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/meubelfabriekdelinde/

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Volkel Noord-Brabant

Is Meubelfabriek De Linde in Jochem de Wildstraat 3, Volkel Noord-Brabant 5408 RT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Maatwerk diensten in Volkel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Volkel Maatwerk per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Volkel Noord-Brabant, 5408 RT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815994]