Zorgboerderij John en Marga van der Wijst

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Derptweg 12 , 5476 VX Vorstenbosch, Noord-Brabant
Bernheze, Maaskant

E-mail

Over Zorgboerderij John en Marga van der Wijst

V.O.F. van der Wijst is een zorgboerderij waar mensen met een verstandelijke beperking invulling kunnen geven aan hun dagbesteding. John en Marga van der Wijst zijn de eigenaar en initiatiefnemers van deze zorgboerderij. Deze is operationeel sinds begin 1999.

De agrarische tak is een pony / paardenpension, pompoenenkwekerij, sierteelt en landbouw. Verder heeft de boerderij enkele kippen, konijnen, cavia's en honden.

Familie van der Wijst bezit ongeveer 6 hectare grond waarvan een gedeelte wordt gebruikt voor de teelt van pompoenen, kalebassen en siervruchten. Een ander gedeelte wordt gebruikt voor de weidegang van de paarden. Bij de boerderij staan fruitbomen met appels, peren, kersen, bessen en walnoten.

De zorgboerderij heeft een breed aanbod van creatieve dagbestedingsactiviteiten. De meest voorkomende werkzaamheden zijn het mee-verzorgen van pony's en paarden (borstelen, weidegang geven, enz.), het mee verzorgen van de konijnen, kippen en honden, mee uitmesten van de stallen, helpen bij onderhoud aan het erf, gebouwen en machines, helpen bij het kweken van pompoenen en de verkoop hiervan in het winkeltje bijhouden en het verzorgen van de tuin, het land, de boomgaard en de plantsingel, helpen bij de kantine en vergaderruimte werkzaamheden en verder voorkomend werk.

Bij zorgboerderij van der Wijst werken mensen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen vijf dagen per week een zinvolle dagbesteding krijgen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor arbeidstraining. Hierdoor kunnen sommige deelnemers doorstromen naar een (gedeeltelijk) betaalde baan op de reguliere arbeidsmarkt.

We werken hierbij op basis van ZIN of een PGB of een dag(delen)prijs.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Zorgboerderij-van-der-wijst-384369581661829/

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zorgboerderij John en Marga van der Wijst in Derptweg 12, Vorstenbosch Noord-Brabant 5476 VX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begeleiding diensten in Vorstenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vorstenbosch Begeleiding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vorstenbosch Noord-Brabant, 5476 VX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816344]