Avondopleidingen SKO nu ook in ´s-Hertogenbosch.

Avondopleidingen SKO nu ook in ´s-Hertogenbosch. van Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch

Door: Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch  29-06-2009
Trefwoorden: Opleiding, Opleidingen, Boekhouden

Avondopleidingen SKO uit Vught gaat vanaf september ook opleidingen verzorgen in Den Bosch, op het Jeroen Bosch College. Het gaat om opleidingen in de richtingen Telefoniste/Receptioniste, Administratief Medewerker, Secretaresse en Boekhouden. Ook is het mogelijk diverse korte cursussen te volgen, zoals Word, Excel, Zakelijk Nederlands, Notuleren, Zakelijk Engels.

De opzet van de opleidingen van SKO blijkt succesvol: Korte cursussen, met meerdere startmomenten per jaar en praktijkgerichte lesstof. De opleidingen zijn betaalbaar en leiden op voor een landelijk diploma. De lessen worden in de avond-uren verzorgd gedurende één avond per week.

Na 15 jaar succesvol avondopleidingen te hebben verzorgd in Vught, gaat SKO nu uitbreiden naar Den Bosch. En hoewel Vught en Den Bosch dicht bij elkaar liggen, blijken cursisten het toch prettig te vinden om ook in Den Bosch hun opleiding te kunnen volgen.

Uit een onlangs gehouden enquête kwam het Jeroen Bosch College als favoriet naar voren. Het Jeroen Bosch College is gemakkelijk bereikbaar vanuit Den Bosch zelf en ligt ook perfect aan de A2 en de A59. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid, ook een pluspunt. Het Jeroen Bosch College kent een prettige leeromgeving, beschikt over up-to-date computers en nette klaslokalen. Kortom een ideale partner voor Avondopleidingen SKO om mee samen te werken.

Zoek je een nieuwe baan, wil je je om- of bijscholen, of wil je promotie maken? Dan is Avondopleidingen SKO misschien iets voor jou!

Voor meer informatie kijk op www.avondopleidingen.info of bel naar 073-6562277.

Trefwoorden: Administratief, Boekhouden, Opleiding, Opleidingen, Secretaresse, Telefoniste

Contact Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share