Avondopleidingen van start in Vught én Den Bosch

Avondopleidingen van start in Vught én Den Bosch van Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch

Door: Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch  20-01-2012
Trefwoorden: Basiskennis Boekhouden, Opleiding Secretaresse, Opleiding Telefoniste Receptioniste

Avondopleidingen SKO start weer haar opleidingen voor volwassenen in Vught en Den Bosch.   Korte opleidingen en cursussen, met meerdere startmomenten per jaar en praktijkgerichte lesstof. De opleidingen zijn betaalbaar en leiden op voor een landelijk diploma. De lessen worden in de avond-uren verzorgd gedurende één avond per week.  
De opleidingen die SKO aanbiedt zijn o.a.: de LSSO-opleidingen Telefoniste/Receptioniste, (Commercieel/Financieel) Administratief Medewerker, Secretaresse en Management Assistent.
In de richting boekhouden de opleidingen Basiskennis Boekhouden, en –Calculatie, Praktijkdiploma Boekhouden, Moderne Bedrijfsadministratie en ook Basiskennis en Praktijkdiploma Loonadministratie.
Voor startende ondernemers is er de opleiding Praktijkdiploma Ondernemen (voorheen Middenstand) en voor (toekomstige) managers de opleidingen Basiskennis Management en Middle Management.
Nieuw is de opleiding Medewerker Personeelszaken.
Ook is het mogelijk diverse korte cursussen te volgen, zoals Word, Excel, Powerpoint, Zakelijk Nederlands, Notuleren, Zakelijk Engels, Zakelijk Duits.
Voor het volledige aanbod en een overzicht van welke opleidingen op welke locaties worden aangeboden, kijk op www.AvondopleidingenSKO.nl .
Zoek je een nieuwe baan, wil je je om- of bijscholen, of wil je promotie maken? Dan is Avondopleidingen SKO misschien iets voor jou!
Je kunt ook altijd even bellen voor meer info: 073-6562277.

Trefwoorden: Basiskennis Boekhouden, Opleiding Administratief Medewerker, Opleiding Middle Management, Opleiding Moderne Bedrijfsadministratie, Opleiding Praktijkdiploma Boekhouden Pdb, Opleiding Secretaresse, Opleiding Telefoniste Receptioniste,

Contact Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch

Opleiding NEMAS Middle Management van Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch thumbnail
02-03-2012

Opleiding NEMAS Middle Management

Maarten Denessen, docent Opleiding NEMAS Middle Management: "Deelnemers krijgen een helicopterview waardoor ze zich naar een hoger niveau tillen"


Leren is leuker bij Avondopleidingen SKO van Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch thumbnail
22-01-2012

Leren is leuker bij Avondopleidingen SKO

Leren is leuker bij Avondopleidingen SKO. Avondopleidingen SKO verzorgt al meer dan 15 jaar opleidingen voor volwassenen. In kleine groepen wordt praktijkgericht les gegeven. Eén avond in de week volgt u een opleiding.  


15 jaar Avondopleidingen SKO van Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch thumbnail
06-06-2011

15 jaar Avondopleidingen SKO

Avondopleidingen SKO: Waardevolle Opleidingen, Klassikaal, Impuls voor Uw Carrière.