Leren is leuker bij Avondopleidingen SKO

Leren is leuker bij Avondopleidingen SKO van Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch

Door: Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch  22-01-2012
Trefwoorden: Opleiding Secretaresse, Opleiding Telefoniste Receptioniste, Opleiding Administratief Medewerker

Avondopleidingen SKO verzorgt al meer dan 15 jaar opleidingen voor volwassenen. In kleine groepen wordt praktijkgericht les gegeven. Eén avond in de week volgt u een opleiding.  

Na de opleiding, waar u een landelijk diploma voor kunt halen, wordt solliciteren gemakkelijker. U bent beter voorbereid op een nieuwe functie op de arbeidsmarkt. Of u voelt zich prettiger in uw huidige baan doordat u meer weet en meer kunt. Ook het contact met mede-cursisten is belangrijk. Niet alleen om van elkaar te leren, maar ook om elkaar te stimuleren. En soms is het ook gewoon heel gezellig met de nieuwe contacten die u op een opleiding opdoet.
Leuk aan de lessen voor deze opleidingen is dat u niet alleen theorie hoeft te leren en de hele les hoeft te luisteren. Nee, u bent voor een groot deel zelf actief bezig tijdens de lessen.  

Veel gevraagde opleidingen zijn de opleiding Telefoniste/Receptioniste, de opleiding Administratief Medewerker en de opleiding Secretaresse. Alle drie opleidingen waar u in korte tijd uw diploma voor kunt behalen.   De opleiding Telefoniste/Receptioniste duurt 20 weken. U gaat één avond in de week naar school, volgt lessen in Blind typen op de computer, het tekstverwerkingsprogramma Word, Telefoneren en Praktijkvaardigheden. In dit laatste onderdeel komt o.a. aan bod: Balietechnieken, Archiveren en ook Solliciteren. U doet na elke 10 weken examen en bij voldoende resultaat krijgt u uw diploma!  

Heeft u de smaak te pakken gekregen? Dan kunt u door leren in de opleiding Administratief Medewerker. Na de opleiding Telefoniste/Receptioniste nog 10 weken naar school (totaal dus 30 weken), ook één avond per week. Twee vakken volgt u nu nog: het rekenprogramma Excel, en Rekenvaardigheden. Haalt u ook deze twee vakken dan ontvangt u uw diploma Administratief Medewerker.  

Wilt u liever Secretaresse worden? Dan volgt u gedurende 40 weken de opleiding Secretaresse. U gaat één avond per week naar school. U krijgt dan ook vakken als Zakelijk Nederlands en Zakelijk Engels, Notuleren en Kantoorpraktijk. In korte tijd haalt u zo uw diploma Secretaresse.  

Alle drie deze opleidingen worden zowel in Vught als in Den Bosch gegeven. Elke 10 weken starten er nieuwe opleidingen.  

Voor meer informatie kunt u kijken op www.AvondopleidingenSKO.nl of bellen met 073 – 656 22 77.  

Trefwoorden: Opleiding Administratief Medewerker, Opleiding Secretaresse, Opleiding Telefoniste Receptioniste,

Contact Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch

Opleiding NEMAS Middle Management van Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch thumbnail
02-03-2012

Opleiding NEMAS Middle Management

Maarten Denessen, docent Opleiding NEMAS Middle Management: "Deelnemers krijgen een helicopterview waardoor ze zich naar een hoger niveau tillen"


Avondopleidingen van start in Vught én Den Bosch van Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch thumbnail
20-01-2012

Avondopleidingen van start in Vught én Den Bosch

Avondopleidingen voor volwassenen van start in Vught en Den Bosch, mét diploma.


15 jaar Avondopleidingen SKO van Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch thumbnail
06-06-2011

15 jaar Avondopleidingen SKO

Avondopleidingen SKO: Waardevolle Opleidingen, Klassikaal, Impuls voor Uw Carrière.