Start vernieuwde boekhoudopleidingen

Start vernieuwde boekhoudopleidingen van Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch

Door: Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch  06-09-2007
Trefwoorden: Cursus, Opleiding, Boekhouden

Avondopleidingen SKO in Vught loopt voorop. Maandag 17 en dinsdag 18 september starten zij als één van de eerste opleiders met de geheel vernieuwde opleidingen Praktijkdiploma Boekhouden (PDB).

Het alom gewaardeerde diploma PDB is een goede investering in uw carrière. De praktische toepassing van de kennis van boekhouden en bedrijfscalculatie zorgt ervoor dat u hier direct mee aan de slag kunt. Na de opleiding PDB bent u in staat een volledige administratie geheel zelfstandig te voeren.

De vernieuwde opleiding PDB sluit nu nog beter aan bij de werkzaamheden in het bedrijfsleven. Waar voorheen boekhouden en calculatie als losse onderdelen behandeld werden, zijn deze nu geïntegreerd.

Om het diploma PDB in uw bezit te kunnen krijgen is het vanaf heden ook verplicht om de diploma’s Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC) te behalen (met uitzondering van diegene die hiervoor door eerdere opleiding een vrijstelling krijgen). Zo weet u zeker dat u over voldoende basiskennis beschikt. Nieuw is dat in de opleiding BKB ook het boekhoudprogramma Accountview aan bod komt, en in BKC het spreadsheetprogramma Excel.

De opbouw van het nieuwe programma PDB ziet er nu als volgt uit: Van september 2007 tot december 2007 volgt u de opleidingen Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie. U gaat één avond in de week naar school. U doet examen wanneer u dat wil op een locatie van de Open Universiteit.
Vervolgens start u in januari 2008 met het PDB-gedeelte. Na één jaar kunt u uw diploma op zak hebben.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven? Kijk voor het uitgebreide cursusaanbod op http://www.skovught.nl/index.php?id=34/Opleidingen+Boekhouden.html bel 073-656227.

Trefwoorden: Accountview, Basiskennis, Bkb, Bkc, Boekhouden, Boekhoudprogramma, Calculatie, Carrière, Cursus, Diploma, Excel, Opleiding, Pdb, Praktijkdiploma

Contact Avondopleidingen SKO in Vught en Den Bosch

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share