Fysiotherapie A G Smeele

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Taalstraat 17 A , 5261 BA Vught, Noord-Brabant
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysiotherapie A G Smeele

Praktijk voor Fysiotherapie Smeele is gevestigd in het pand Taalstraat 17-A in VUGHT Noord. Na een gedegen lichamelijk onderzoek, gericht op de klachten waarmee iemand binnenkomt, wordt er een behandelplan opgesteld waarmee de persoon zo snel mogelijk weer kan deelnemen aan de activiteiten van het dagelijkse leven (Participatie). De kans op terugkeer van de klacht (Recidivering) wordt hiermee tot een minimum beperkt en de kwetsbaarheid van de persoon wordt hierdoor verminderd. De behandelingen vinden plaats in een professionele fysiotherapeutische werkomgeving en op individuele basis (één op één). Na ruim 25 jaar werkervaring in de fysiotherapiehulpverlening worden de klassieke methoden in de fysiotherapie op een moderne manier toegepast. Nieuwe inzichten in het functioneren van het menselijk lichaam en de invloed van het zenuwstelsel hierop worden doelgericht aangepakt.
De behaalde resultaten in het verleden bieden daarom juist WEL garantie voor de toekomst !
"Doe maar gewoon, dan word jij vanzelf bijzonder" is de filosofie van deze praktijk voor Fysiotherapie.
De praktijk staat voor kwaliteit dus werkt CONTRACTVRIJ!

Openingstijden

Ma, Wo - Do
-
Di
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie A G Smeele in Taalstraat 17 A, Vught Noord-Brabant 5261 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Vught Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vught Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vught Noord-Brabant, 5261 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827427]