JunkTrunk kindermeubelen

JunkTrunk kindermeubelen van JunkTrunk Kindermeubels

Door: JunkTrunk Kindermeubels  28-04-2011
Trefwoorden: Online Winkel, houten meubelen, Speelhoek

De vloer bezaaid met speelgoed? Wat is er nou mooier dan dat al dat speelgoed ook een vaste opbergplek krijgt? En dat de kinderen ook meteen een eigen plek hebben waar zij in alle rust met al dat moois kunnen spelen? JunkTrunk speelmeubels bieden hiervoor de oplossing. JunkTrunk speelmeubels zijn speciaal ontwikkelde kindermeubelen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Een JunkTrunk is twee in één: een vaste speelplek voor de kinderen, een vaste opbergplek voor hun speelgoed. De eigenzinnige naam JunkTrunk, letterlijk vertaald “rommel-koffer” of “rommel-kist”, (be)dekt de lading volledig. JunkTrunk kindermeubels zijn van degelijk en goed nieuw hout. Lees meer over .JunkTrunks zijn top kwaliteit kindermeubels met een unieke maatvoering. JunkTrunks hebben precies de goede maat voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De zithoogte van een JunkTrunk kinderstoel of krukje is namelijk geen 30 maar 40 cm, de heeft een hoogte van 60/65 cm! Staan, zitten, hangen, liggen; zo spelen kinderen en dat kan allemaal op en om een JunkTrunk. Ook een volwassene kan zitten aan een JunkTrunk, het is geen poppenmeubel.

Op het opengeklapte tafelblad kunnen de kinderen lekker hun gang gaan. Klaar met spelen? Schuif het speelgoed terug in de bak van de kindertafel, klap de speelbladen van de kindertafel dicht en opgeruimd staat netjes. Door deze vondst zijn JunkTrunk kindermeubels ideaal voor het spelen met tekenmaterialen, Lego, Kapla, Playmobil, Knex, Lego Technics, Barbies, Duplo enzovoorts. Een JunkTrunk is de oplossing voor de speelhoek thuis, in speel-o-theken, bibliotheken, showrooms, winkels, de thuisopvang, de naschoolse opvang, of in de wachtruimte bij dokter, tandarts of ziekenhuis.

Trefwoorden: Houten kindermeubelen, Houten Kindermeubels, houten meubelen, Kindermeubelen, Kindermeubels, Kinderspeelhoek, Kindertafel, Kindertafels, Legotafel, Legotafels, Online Winkel, Speelgoedkist, Speelhoek, speelhoek kinderen

Contact JunkTrunk Kindermeubels

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share