Kinderopvang Mowgli

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jagersboschlaan 17 , 5262 LS Vught, Noord-Brabant

E-mail

Over Kinderopvang Mowgli

Kinderopvang Mowgli is een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang op een unieke locatie. Gelegen op een prachtig groene, rustieke en kindvriendelijk parkachtig grondgebied van ruim 8 Ha, bieden wij kinderen een heerlijk plek aan, waar zij zich zowel binnen als buiten met velerlei activiteiten kunnen vermaken. Kinderen mogen hier kind zijn en krijgen de ruimte om zich temidden van de natuur te ontwikkelen. Een team van gediplomeerde leidsters begeleid ze met leuke, leerzame en zorgzame activiteiten, zowel binnen als buiten.
Onze visie is om kinderen te laten genieten van de omgeving, de natuur, dieren en elkaar, zodat ze zich ontwikkelen tot sociale wezens met oog en gevoel voor de leefomgeving. Dat doen we door ze veel buiten actief te laten zijn in de tuin, alwaar we ook kleine moestuintjes hebben en veel natuurlijke speelelementen, waar ze hun creativiteit leren ontwikkelen. Knutselen gebeurt ook veelal middels de verschillende maand-thema's passend bij bijvoorbeeld het seizoen.
Door dit te combineren met een vaste dagstructuur, eet- en slaapmomenten, festiviteiten, zingen, dansen en vrij spelen, kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderopvang Mowgli in Jagersboschlaan 17, Vught Noord-Brabant 5262 LS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Vught Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vught Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vught Noord-Brabant, 5262 LS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819175]