Kindt Uitvaartzorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klein Brabant 187 , 5262 RT Vught, Noord-Brabant

E-mail

Over Kindt Uitvaartzorg

Met gevoel voor nuances en eigenheid

SKU logoIn onze westerse wereld is de dood voor veel mensen een definitief afscheid. Soms komt hij onverwacht en slaat onverbiddelijk toe. Soms komt hij als verlosser. In andere delen van de wereld wordt de dood als een overgang gezien en wordt hij zelfs gevierd. De dood betekent niet voor iedereen hetzelfde. Tegenwoordig gaan ook wij anders om met sterfte. We beleven intens verdriet, we huilen en we rouwen, dat verandert uiteraard niet. Maar sommigen laten de conventies uit het verleden los en zoeken andere rituelen om hun leed te verwerken of te delen met anderen. Sommigen houden juist vast aan tradities omdat ze daar de meeste troost in denken te vinden.

In onze cultuur begraven of cremeren we onze overledenen. We nemen afscheid op een manier die de herinnering aan hen versterkt. We vergroten hun kenmerkende karaktereigenschappen en blijken vaak verrassend creatief in onze uitingen. We betuigen respect aan de eigenheid van onze overleden vriend, vader, oma of dochter.

Maarten Kindt en Marijke van Esch van Kindt & van Esch Uitvaartzorg, leven zich in in de situatie zoals die zich voordoet. Ze denken voor en met de achterblijvers mee en ontnemen hen de zorg van het onprettige geregel nadien. Ons uitvaartbedrijf gevestigd in Vught en in Soestdijk zoekt samen met de achterblijvers naar manieren om het respect en het verdriet tot uitdrukking te brengen. Voor meer informatie klik hier.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kindt Uitvaartzorg in Klein Brabant 187, Vught Noord-Brabant 5262 RT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Vught Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vught Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vught Noord-Brabant, 5262 RT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822846]