Looymans J

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Baarzenstraat 7 , 5262 GD Vught, Noord-Brabant

E-mail

Over Looymans J

Van Harte Welkom bij Looymansautos.nl

Bij Looymans Auto's Vught BV weet u altijd dat er goed voor u en uw auto wordt gezorgd. Door de klantvriendelijkheid en lange expertise op het gebied autoverkoop en reparatie is Looymans Auto's een begrip in de wijde omtrek.

Regelmatig zijn er nieuwe occasions zodat het aanbod blijft varieren.

Met of zonder inruil, bij Looymans Auto's te Vught blijft u altijd even welkom.

Doordat Looymans Auto's bij de Bovag en de Nationale Auto Pas is aangesloten krijgt u altijd zekerheid voor uw geld. Ook zijn er ruime financieringsregelingen. Wel of niet een auto bij Looymans gekocht, de werkplaats staat altijd voor u klaar.

Een complete onderhoud, inspectie, schade herstellen, apk keuren,banden service, kan allemaal door de opgebouwde expertise van Looymans.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom te vught

Telefoonnummer werkplaats: 073-6563072

Looymans Auto's Vught heeft een rijke historie. 35 jaar geleden richtte Jan Looymans het bedrijf op. Hij wou voor de mensen in Vught een betaalbare Autohandel opzetten, en dat is hem zeker gelukt.

In de loop der jaren heeft hij dan ook een vaste klantenkring opgebouwd. De klantenkring en de expertise die hij heeft opgebouwd heeft hij inmiddels aan zijn 3 zonen doorgegeven die nu het bedrijf runnen .

Bart Looymans runt nu de showroom waar altijd een ruime keus aan auto's is opgesteld. Omgang met mensen vindt hij het belangrijkst. In de garage werken de Jan en Theo Looymans, de technische jongens van de familie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Looymans J in Baarzenstraat 7, Vught Noord-Brabant 5262 GD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Vught Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vught Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vught Noord-Brabant, 5262 GD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816896]