Monten Tandprotheticus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Parklaan 14 , 5261 LR Vught, Noord-Brabant

E-mail

Over Monten Tandprotheticus

Tandprothetische praktijk Pieter Monten is sinds 1992 gevestigd in Valkenswaard en sinds 1993 in Vught. De praktijk is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten en klikgebitten op implantaten. De praktijk is HKZ gecertificeerd via de ONT (Organisatie Nederlandse Tandprothetici).

De tandprothetische praktijk is midden in het centrum van Valkenswaard gevestigd. De tandprothetische praktijk in Vught is sinds 2009 gevestigd op het Zorgpark Voorburg in het centrum voor mondzorg van Wim Kapteijns.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat wij uw rekening direct kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar. De nota van uw eigen bijdrage ontvangt u dan ook van uw verzekeraar.
De volledige prothese
De prothese gemaakt op een kaak waarin geen tanden of kiezen meer zitten wordt voor 75% vanuit de basisverzekering vergoed. De overige 25 % is uw eigen bijdrage. Indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft krijgt u ook nog een geheel of gedeeltelijke vergoeding van uw eigen bijdrage.

Reparaties en Rebasingen
Reparaties en rebasingen (opnieuw passend maken) van een prothese gemaakt op een kaak waarin geen tanden of kiezen meer zitten worden volledig vergoed door de basisverzekering.

Partiële Prothese
(Gedeeltelijke) Protheses gemaakt in een kaak waarin nog tanden of kiezen staan worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Alleen een aanvullende tandartsverzekering komt u in deze kosten tegemoet.

Garantie
Op een volledige gebitsprothese zit 1 jaar garantie op duurzaamheid en nazorg. Op gedeeltelijke protheses 2 maanden. Slijp of vijl zelf nooit aan uw prothese, hiermee vervalt alle garantie. Na rebasingen (opvullen) heeft u recht op 2 maanden nazorg. Reparaties vallen buiten elke vorm van garantie. Ook een verminderde pasvorm t.g.v. veranderingen van de kaken en weefsels vallen niet onder garantie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Vught Noord-Brabant

Is Monten Tandprotheticus in Parklaan 14, Vught Noord-Brabant 5261 LR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Vught Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vught Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vught Noord-Brabant, 5261 LR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826882]