Steen Uitvaartverzorging Van der

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kempenlandstraat 9 , 5262 GK Vught, Noord-Brabant

E-mail

Over Steen Uitvaartverzorging Van der

"Samen een uitvaart regelen op een manier die prettig en vertrouwd aanvoelt"

Dit is een veel omvattende zin. Ten eerste willen wij graag dat diegene waar we mee in gesprek zijn zich hierbij goed voelt. Dit kunnen de nabestaanden zijn maar ook diegene die weet dat een naderend einde in zicht is. Een goed gevoel is een samenwerking tussen ons van de uitvaartonderneming en diegene die het betreft. Dat goed gevoel ontstaat omdat u van ons het een en ander mag verwachten zoals een bepaald medeleven want overlijden is zeer ingrijpend. Tevens moet u ook het gevoel hebben dat er tegenover u iemand zit die zijn vak verstaat en een grote kennis bezit. Soms zou hij of zij met u mee mogen of moeten denken, suggesties aandragen. U bepaald hoe de uitvaart moet verlopen en wij kunnen u daarbij adviseren en ondersteunen.
Ook op het financiele gedeelte van de uitvaart hebben wij een zeer belangrijke rol. Misschien moeten wij een bepaald budget mee bewaken of als er een verzekering is deze respecteren.
Wist u trouwens dat, waar u ook een uitvaartverzekering heeft lopen, u ten alle tijde de uitvaartonderneming mag kiezen die u wilt?
Een uitvaartverzekeraar mag nooit claimen dat de uitvaart bij hen ondergebracht moet worden!

Ons uitvaartcentrum aan de Kempenlandstraat 9 te Vught heeft die uitstraling die wij zelf ook hebben.
Namelijk een goed gevoel. Het is niet eng bij ons maar eerder huiselijk. Verder biedt dit uitvaartcentrum alles wat we nodig hebben voor een complete uitvaart. Een sfeer-volle ontvangstruimte, een aparte opbaarkamer, een verzorgingsruimte waar we, als de familie dit zelf wil, graag samen met familie verzorgen. Een kantoor met drukkerij zodat we snel en kwalitatief hoogwaardig drukwerk kunnen leveren.

Van der Steen Uitvaartverzorging is aangesloten bij Requiem, een landelijk netwerk van regionale uitvaartverzorgers. Bij de BGNU, Branche Organisatie van Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Steen Uitvaartverzorging Van der in Kempenlandstraat 9, Vught Noord-Brabant 5262 GK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Vught Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vught Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vught Noord-Brabant, 5262 GK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821986]