Brabant glasservice

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan van Genugtenstraat 2 , 5581 GT Waalre, Noord-Brabant
Kempen

E-mail

Over Brabant glasservice

Glasservice Brabant BV, uw partner op het gebied van glas. Sinds 1993 zijn wij actief in het leveren en plaatsen van alle voorkomende glassoorten. Onze opdrachtgevers zijn: particulieren, bedrijven instellingen, justitie, meldkamers en verzekeraars. De dag & nacht service zorgt ervoor dat bij calamiteiten de schade snel wordt hersteld door een nieuwe ruit of een noodafdichting. Deze is 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen per week. Ook voor advies en expertise kan u bij ons terecht. Standaard leveren wij AGC producten; op verzoek of bij reparatie zijn andere merken leverbaar.

De verschillende divisies van ons zijn:

- Glasservice, voor het snel en vakkundig herstellen van iedere glasschade. Eventueel direct te verrekenen met uw verzekeraar.
- In & exterieur glas, voor speciale toepassingen voor zowel binnen als buiten een gebouw. Denk hierbij aan terrasafscheidingen, hardglazen deuren, balustrades, spiegels en glazen meubelstukken.
- Slotenservice, deze dag & nachtdienst is bij uitstek gespecialiseerd voor het openen van deuren bij calamiteiten. In 90% van de gevallen gaat alleen de cilinder verloren. Ook voor het vernieuwen van hang en sluitwerk kan u bij ons terecht.
- Onderhoudsservice, voor het snel herstellen van alle voorkomende werkzaamheden c/q herstellingen omtrent uw woning of bedrijfsgebouw. Door de samenwerking met diverse erkende bedrijven kunnen wij snel en vakkundig handelen. Bij calamiteiten zijn wij dag & nacht inzetbaar.
- Expertise, deze dienst bestaat uit het opmaken van rapporten betreffende glasbreuk en/of vermindering van doorzicht (lekslag) van ruiten. Tevens kan er een rapport voor een verzekeraar of overheidsinstanties opgesteld worden ivm aansprakelijkheid derden. Bijvoorbeeld vandalisme of inbraak.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Glass Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Waalre Noord-Brabant

Is Brabant glasservice in Jan van Genugtenstraat 2, Waalre Noord-Brabant 5581 GT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Waalre Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waalre Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waalre Noord-Brabant, 5581 GT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826669]