Ceelen en Bukkems Orthopedische Schoentechniek vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Leesakker 24 , 5582 ZB Waalre, Noord-Brabant
Kempen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Ceelen en Bukkems Orthopedische Schoentechniek vd

Van der Ceelen en Bukkems orthopedische schoentechniek is een gespecialiseerd bedrijf in het vervaardigen van orthopedisch schoeisel, semi orthopedisch schoeisel, diverse soorten steunzolen, aanpassingen aan confectieschoenen,otheses en voet protheses. In Aalst/Waalre zijn we gevestigd in het gezondheidscentrum Le Sourire waar U op woensdagmiddag een afspraak kunt maken.
Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en afgestemd om Uw voet/loopprobleem op te lossen of in ieder geval te verminderen.
Pasvorm en functionaliteit staan daarbij voorop en in overleg met U wordt er een product voor U vervaardigd dat zoveel mogelijk aan Uw wensen voldoet betreft kleur, model en uitvoering.
Een individueel probleem vraagt om een individuele aanpak, dan bent U bij van der Ceelen en Bukkems orthopedische schoentechniek aan het juiste adres.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Zo
Gesloten
Wo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ceelen en Bukkems Orthopedische Schoentechniek vd in De Leesakker 24, Waalre Noord-Brabant 5582 ZB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Waalre Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waalre Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waalre Noord-Brabant, 5582 ZB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826314]