Harplessen M. J. F. van Delden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beethovenlaan 10 , 5583 XR Waalre, Noord-Brabant
Kempen

E-mail

Over Harplessen M. J. F. van Delden

Mea van Delden geeft harples aan leerlingen van alle leeftijden, van de basis van het harpspelen tot toelating tot het conservatorium. Beginnende leerlingen krijgen les op de Ierse haakjes harp, ver gevorderden kunnen overstappen naar een pedaalharp. Je kan al jong beginnen met harp spelen, vanaf ongeveer 5 jaar. Het eerste jaar kan je een klein troubadour harpje huren. Ook voor volwassen die een instrument willen gaan spelen is de harp een ideaal instrument.

Naast de individuele lessen spelen de leerlingen ook regelmatig samen in kleine of grotere groepen. Het resultaat wordt dan meestal getoond op een van de leerlingenconcerten. Hoogtepunt is het jaarlijkse harpweekend, waar we samen met harpleerlingen van muziekscholen uit de regio het hele weekend muziek van een bepaald thema instuderen en het resultaat presenteren op het slotconcert.

Mea studeerde aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Alex Bonnet en Edward Witsenburg bij wie ze in 1988 afstudeerde. Zij heeft jarenlange ervaring met lesgeven op diverse muziekscholen aan leerlingen van alle leeftijden. Zij nam deel aan het World Harp Congress in Maastricht, Wenen en Parijs. Ze volgde meestercursussen bij Ursula Holliger en bij de Russische harpiste Tatyana Tauer. Zij treedt veelvuldig solistisch op en met orkesten en ensembles van verschillende samenstelling. Zij heeft ook twee vaste ensembles waarmee zij regelmatig optreedt: het Lysander trio,met fluit en hoorn en het Van Gogh trio met altviool en fluit.
voor meer informatie zie www.rondomharp.nl

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Music Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Harplessen M. J. F. van Delden in Beethovenlaan 10, Waalre Noord-Brabant 5583 XR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Waalre Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waalre Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waalre Noord-Brabant, 5583 XR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815398]