Huidverzorging Mireille

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gestelsestraat 80 , 5582 HK Waalre, Noord-Brabant
Kempen

E-mail

Over Huidverzorging Mireille

Huidverzorgingsinstituut Mireille te Aalst - Waalre (vlakbij Eindhoven) is gespecialiseerd in huidverzorging van top tot teen.
Wij bieden u keuze uit verzorgende en weldadige behandelingen voor uw gezicht, lichaam, handen of voeten.

Met een klein team schoonheidsspecialisten zijn wij groot genoeg om een verscheidenheid aan behandelingen te bieden en klein genoeg om u de persoonlijke aandacht te geven die zo nodig is om te genieten van een behandeling.

Huidverzorgingsinstituut Mireille biedt een breed assortiment aan behandelingen afgestemd op uw huidtype en wensen. Wij werken met een aantal voorkeursmerken waarin wij groot vertrouwen hebben. U kunt bij ons specialistische behandelingen boeken zoals een liftende behandeling of een anti-aging treatment in kuurverband.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Huidverzorging Mireille in Gestelsestraat 80, Waalre Noord-Brabant 5582 HK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Huidverzorging diensten in Waalre Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waalre Huidverzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waalre Noord-Brabant, 5582 HK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825016]