Witlox Advies en Van den Boomen samen in nieuw Multihuis

Door: Kantoor Van Den Boomen Accountants  19-08-2006
Trefwoorden: Fusie

Twee middelgrote Brabantse accountants- en belastingadvieskantoren, Witlox Advies en Kantoor Van den Boomen hebben besloten te gaan fuseren.
De strategische partners van beide kantoren, Van den Boomen Advocaten en Kradolfer Notarissen, fuseren gelijktijdig.

Na deze fusies ontstaat een unieke combinatie waarin de disciplines accountancy, fiscaliteit, advocatuur, notariaat alsmede aanpalende adviesgebieden onder één dak vertegenwoordigd zijn. De nieuwe combinatie wordt de grootste multidisciplinaire adviesorganisatie in Zuid Nederland met in Nederland 300 medewerkers en vestigingen in Eindhoven, Waalre, Rosmalen en Tilburg. Daarnaast is er een vestiging in België die onder de naam Van Havermaet Accountants en Belastingadviseurs met 80 medewerkers vanuit Hasselt en Herentals opereert.

Het is de eerste grote fusie in de wereld van de accountantskantoren in Zuid Nederland waar de komende jaren nog meer fusies en overnames worden verwacht.
De belangrijkste reden voor deze fusie is een toenemende vraag uit de markt naar meer integrale oplossingen voor steeds complexer wordende vraagstukken. De combinatie Witlox Van den Boomen bouwt daarom in nauwe samenwerking met haar strategische partner Van den Boomen Advocaten en Notarissen aan een “multihuis” dienstverleningsconcept.
In aanvulling op de meer traditionele dienstverlening zullen onder één dak verschillende disciplines worden gebundeld om te komen tot geïntegreerde dienstverlening waardoor optimaal op deze ontwikkeling wordt ingespeeld. Van oudsher richten beide ondernemingen zich op het MKB maar het nieuwe concept slaat ook goed aan in diverse andere markten zoals die van woningbouwcorporaties, zorginstellingen en buitenlandse investeerders in Nederland.

Witlox Van den Boomen verwacht in de nieuwe combinatie sterke nieuwe mensen aan te kunnen aantrekken om haar groeidoelstellingen te realiseren en daarmede te kunnen voldoen aan de grote vraag naar geïntegreerde dienstverlening. Hierdoor zijn ambitieuze groeidoelstellingen van zo’n 10 à 15 % per jaar realiseerbaar.

De nieuwe combinaties gaan verder onder de namen Witlox Van den Boomen Accountants en Belastingadviseurs en Van den Boomen Advocaten en Notarissen.
Partijen hebben uiteraard nog enige tijd nodig om de voorgenomen fusies te effectueren.
Tot dat moment opereren de organisaties nog onder hun huidige naam.

Eindhoven, augustus 2006

Trefwoorden: Fusie

Contact Kantoor Van Den Boomen Accountants

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share