Knegt & Bungelaar Fysiotherapie en Manuele Therapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Michiel de Ruyterstraat 28 , 5582 JM Waalre, Noord-Brabant
Kempen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Knegt & Bungelaar Fysiotherapie en Manuele Therapie

In 1996 is de praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie Knegt & Bungelaar met 5 medewerkers van start gegaan. Inmiddels werken we met 13 in het Centraal Kwaliteitsregister geregistreerde fysiotherapeuten die worden ondersteund door twee secretaresses en een officemanager.

Naast fysiotherapie bieden wij de volgende specialisaties: Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Fysiotherapie in de thuiszorg, Manuele Lymfedrainage/Oedeemtherapie, Geriatriefysiotherapie, Ketenzorgfysiotherapie, Bedrijfsfysiotherapie en Dry Needling.

Wij werken in Aalst-Waalre vanuit een viertal verschillende locaties. Daarnaast zijn wij met de bedrijfsfysiotherapie actief op een drietal locaties van Philips in Eindhoven.

Wij streven ernaar om fysiotherapeutische zorg en diensten van hoge kwaliteit te (blijven) leveren. Derhalve vindt er continue na- en bijscholing plaats en werken wij volgens de meest recente behandelprotocollen. Wij beschikken over het HKZ certificaat (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) en HCA (Health Care Auditing)certificaat, wat inhoudt dat wij een PlusPraktijk zijn. E.e.a. heeft betrekking op het kwaliteitsmanagementsysteem van onze organisatie. Het biedt een basisgarantie voor kwaliteit, waarbij het perspectief van onze patiënt altijd het vertrekpunt is. Wij willen een transparante organisatie zijn, functionerend volgens de huidige regels en wetgeving.

Wij zien u graag terug op een van onze locaties.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Knegt & Bungelaar Fysiotherapie en Manuele Therapie in Michiel de Ruyterstraat 28, Waalre Noord-Brabant 5582 JM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Waalre Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waalre Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waalre Noord-Brabant, 5582 JM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824739]