Boekgerelateerde Relatiegeschenken & Kerstpakketten

Boekgerelateerde Relatiegeschenken & Kerstpakketten van Leescadeau

Door: Leescadeau  04-12-2008
Trefwoorden: Boeken, Cadeau, Relatiegeschenken

Dit jaar zijn de boekgerelateerde relatiegeschenken en kerstpakketten zeer in trek. Een bekend voorbeeld hiervan is de LeesCadeauBox. De LeesCadeauBox is een zogenaamd eigen-keuze-cadeau waarbij de ontvanger zelf zijn cadeau uit kan kiezen. Bij LeesCadeau is het cadeau altijd een boek met bijpassende beleving.
De LeesCadeauBox is er op dit moment in drie prijsklassen: € 35,00, € 50,00 en € 70,00.

“ Eind vorig jaar heb ik bij www.leescadeau.nl pakketten besteld voor mijn personeel, als dank voor hun inzet. Daarnaast heb ik ook bij mijn 15 belangrijkste klanten een LeesCadeau laten bezorgen, omdat het een origineel geschenk is en weer eens wat anders dan een gewoon flesje wijn. Het geeft duidelijk een meerwaarde.”

De heer M. Hardeman, Advas Adviesgroep, Eindhoven


Andere belevenis

“Ook voor klanten die lezen minder leuk vinden, kun je door een andere 'belevenis' te geven iets leuks aanbieden. Eén van mijn klanten kookt bijvoorbeeld graag. Die heb ik dus een belevenis bestaande uit een kookboek met een pastamachine cadeau gedaan. De klant belde mij na de kerstdagen om ons te bedanken en te vertellen dat hij het pastavoorgerecht van het kerstdiner had gemaakt met de machine, waarbij het kookidee uit het LeesCadeau kwam! Leuk om te horen.”

Eenvoudig en snel

“Het voordeel van LeesCadeau is dat het een eenvoudige manier is om attent te zijn. je hoeft de deur niet uit, je maakt je keuze op de overzichtelijke website. Ook de keuze in aanschafprijzen is goed gekozen: voor een vriendelijk bedrag kun je echt leuke cadeaus uitzoeken.”

Zeker zijn

“In zaken doen is afspraken nakomen essentieel. Daarin is LeesCadeau zo lang als ik ze al ken een betrouwbare partner. Dat geeft vertrouwen als je via www.leescadeau.nl een bestelling plaatst. Je wilt er immers zeker van zijn dat de pakketten op de juiste plaatsen bezorgd worden. Gebeurt dan niet dan sla je een flater. Ook goed om te weten is dat de pakketten er goed en verzorgd uitzien. Netjes en niet te overdadig. Kortom, een LeesCadeau kun je gerust cadeau doen.”

Kijk op www.leescadeau.nl voor meer informatie.


Trefwoorden: Beleving, Boek, Boeken, Cadeau, Eindejaarsgeschenk, Kado, Kerstpakket, Kerstpakketten, Leescadeau, Leeskado, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken,