Aloe Vera

Aloe Vera van Naturally Organix

Door: Naturally Organix  18-01-2014
Trefwoorden: Gezondheid, Schoonheid, Aloe Vera

Aloe Vera (of Barbadensis Miller) is een plant die in het blad water opslaat en vasthoudt, waarbij de pure gel uit het blad reeds eeuwenlang wordt gebruikt voor verbetering van gezondheid en schoonheid. Het gebruik van bestrijdings -middelen wordt vermeden, en ons > gepatenteerde stabilisatie -proces zorgt ervoor dat onze Aloe Vera in wezen hetzelfde is als de gel uit het blad. Omdat wij niet afhankelijk zijn van andere leveranciers, kunnen we de kwaliteit van onze Aloe garanderen. We beginnen met 100% gel, en voegen voldoende andere ingrediënten toe zodat uitzonderlijke > kwaliteits -producten worden gefabriceerd. Door de veelzijdigheid van Aloe Vera Gel kan dit als drank geconsumeerd worden of op de huid worden aangebracht. Forever producten zijn niet op dieren getest en bewijzen dat de natuur de kracht heeft ons te helpen ons goed te voelen en er stralend uit te zien. > Ons vertrouwen in onze producten is zo groot dat we u een volledige niet-goed-geld-terug-garantie bieden!

Trefwoorden: 100% gel, Aloe Vera, gepatenteerde stabilisatie -proces, Gezondheid, Schoonheid,

Andere producten en diensten van Naturally Organix

Rosa Naturals van Naturally Organix thumbnail
18-01-2014

Rosa Naturals

We zijn trots op de Rosa Naturals collectie -botanische huid- en haarverzorgingsproducten die traditionele kruidengeneesmiddelen, voedingsstoffen en essentiële oliën combineren.


Wonderfoods van Naturally Organix thumbnail
18-01-2014

Wonderfoods

WonderFoods begon in de vroege jaren 1980 met één product ontwikkeld door gerenommeerde Australische natuurgeneeskundige en kruidkundige Glen Gillard.