Rosa Naturals

Rosa Naturals van Naturally Organix

Door: Naturally Organix  18-01-2014
Trefwoorden: Voedingsstoffen, Haarverzorgingsproducten, Essentiële Oliën

Rosa Naturals We zijn trots op de Rosa Naturals collectie -botanische huid- en haarverzorgingsproducten die traditionele kruidengeneesmiddelen, voedingsstoffen en essentiële oliën combineren. Na 30 jaar van succesvolle behandeling van huid, hoofdhuid en haar voorwaarden met inbegrip van verlies van het haar, littekens, acne en spataderen, heeft de Australische natuurgeneeskundige en kruidkundige Glen Gillard zijn holistische expertise en klinische onderzoeksresultaten toegepast voor het maken Rosa Naturals. Met behulp van alleen de zuiverste ingrediënten, is elke formule zorgvuldig gemengd aan onze veeleisende normen. Rosa Naturals is onze filosofie van het combineren van traditionele kruiden en wetenschap met de meest recente vooruitgang in de huidverzorging. Met behulp van medicinale kruiden extracten, etherische oliën, unieke voedingsstoffen en antioxidant supervoeding streeft Rosa Naturals naar het bereik voor mannen en vrouwen ernaar om uw huid, haar en gezondheid te verrijken, kalmeren, te voeden en versterken.

Trefwoorden: collectie -botanische huid, Essentiële Oliën, Haarverzorgingsproducten, Kruidengeneesmiddelen, Voedingsstoffen,

Andere producten en diensten van Naturally Organix

Aloe Vera van Naturally Organix thumbnail
18-01-2014

Aloe Vera

Aloe Vera (of Barbadensis Miller) is een plant die in het blad water opslaat en vasthoudt, waarbij de pure gel uit het blad reeds eeuwenlang wordt gebruikt voor verbetering van gezondheid en schoonheid.


Wonderfoods van Naturally Organix thumbnail
18-01-2014

Wonderfoods

WonderFoods begon in de vroege jaren 1980 met één product ontwikkeld door gerenommeerde Australische natuurgeneeskundige en kruidkundige Glen Gillard.